Your Partner in Sound & Light

Referenties

We verzamelden enkele recente referenties. Indien u graag meer referenties had gezien mag u ons steeds contacteren.

onze klanten

enkele getuigenissen

Domino

Wij werken met DOMINO ondertussen 10 jaar exclusief samen met onze technische partner SSL. Zowel op technisch als persoonlijk vlak is het een plezier om met het SSL-team te communiceren. Dag en nacht staan ze klaar met raad en daad. SSL werkt met top materiaal (licht, geluid en deco). Daarom kozen wij met KARAMBA PRODUCTIONS ervoor om ook onze 2de succesformatie FUNKY 'D' met de technici van SSL tot 5 x per week te laten touren doorheen België en Nederland maar ook regelmatig in het buitenland. Hopelijk kunnen wij nog minimum 20 jaar verder samenwerken op deze manier.

Marc Willem
Unizo

Met UNIZO Limburg doen we al een tijdje beroep op de diensten van SSL-Rent. Waarom? Simpelweg om hun klantgerichtheid. Voor alles is een oplossing en steeds correct in prijs. Bovendien worden de afspraken ook altijd correct opgevolgd. Bovendien wordt niet moeilijk gedaan voor een 'surpluske'.

Jo Vannitsem
3vents

Niets dan lof over SSL. Reeds jaren maken wij gebruik van hun services en steeds is alles vlekkeloos verlopen. Zijn staan klaar voor ons en steken een tandje bij waar nodig, kortom dit is een gedroomde leverancier waarbij ik echt het gevoel heb dat de klant op de eerste plaats komt.

Birger Vanheusden
Hemera, The Service Company

Bij elk event opteren we voor SSL als partner voor onze audiovisuele diensten. Professionaliteit, flexibiliteit en klantgerichtheid kenmerkt dit bedrijf ten volle. Het eindresultaat is dan ook altijd een kwalitatief geheel. Prijs-kwaliteit zien wij SSL als een partner waar we steeds op kunnen rekenen.

Martijn Nys